Personuppgiftshantering

Genom att du klickar på ”Skicka” i våra  e-tjänster godkänner du att Sophiahemmet Rehab Center  behandlar dina personuppgifter. All behandling av personuppgifter och patientinformation sker på ett säkert sätt hos oss. Personlig integritet står alltid i centrum för vår behandling av personuppgifter. Frågor om integritet och dataskydd är mycket viktiga för verksamheten och tas på största allvar. Sophiahemmet Rehab Center följer gällande lagstiftning.

 

Vår personuppgiftspolicy

 

E-legitimation

Vi måste vara säkra på vem det är som skickar in uppgifter. Än mer måste vi kunna veta vem som tar emot uppgifterna som visas i mina sidor. Därför måste du signera din ansökan med e-legitimation så att Sophiahemmet Rehab Center kan vara säker på att du är du. För de flesta av Sophiahemmet Rehab Centers e-tjänster krävs att du har någon form av e-legitimation. Sophiahemmet Rehab Center tillåter inloggning och signering med hjälp av Bank-ID, Telia, Nordea, Steria eller Mobilt BankID. Observera att du inte kan använda Sophiahemmet Rehab Centers e-tjänster om du har ett samordningsnummer eller ett ofullständigt personnummer. 

 

Ett sparat ärende är inte en inkommen handling

Genom att klicka på ”spara” i en e-tjänst sparas din ansökan på en särskilt avdelad yta som begränsar åtkomsten till din ansökan, så att inga obehöriga kan läsa eller förvanska informationen. Du kan när som helst komma åt din ansökan igen. För att fortsätta arbetet med din ansökan igen behöver du vara inloggad med hjälp av e-legitimation så att vi kan säkerställa din identitet. Din ansökan är inkommen till Sophiahemmet Rehab Center och kan börja behandlas först när e-tjänstens samtliga steg är slutförda och när ansökan har nått Sophiahemmet Rehab Centers elektroniska brevlåda.